Végbélrák útja. Vastagbél: mi történik másfél méteren?


A végbél- és a vastagbélrák összeállítás kezdőoldala "Amikor szembesülnöm kellett a betegségemmel, az ismerőseimet, barátaimat megkértem, hogy mutassanak be olyan általuk ismert személyeknek, akik túlélték az első öt évet, vagy még ennél végbélrák útja többet, sokkal többet.

  1. Szifilitikus condyloma
  2. Féregcseppek

Szerencsére már voltak jó páran. Minden gyógyultat megkérdeztem, hogy ők mit tettek annak érdekében, hogy legyőzzék a rákot" - írja könyvének előszavában Mária.

végbélrák útja

Kerek egészében osztották meg velem a diagnózistól a gyógyulásig terjedő időszakot. Könyve egy egyszerűen követhető, hiteles történetté áll össze, és semmi olyat nem javasol, amit a gyógyulása érdekében ne tudna bármelyikünk megtenni.

Béldaganat - minden amit tudni kell - Medifilter szűrőcsomagok

A könyv a diagnózisközléssel kezdődik: "Asszonyom! Önnek rosszindulatú végbéldaganata van. Körülbelül 5 centiméteres. El kell végezni egy CT-vizsgálatot is Sokan - érthető módon - teljesen kétségbe esnek ilyenkor.

Mária is megijedt, első lépésként azonban kiragasztotta az otthoni, ágyával szembeni éjjeliszekrényre, hogy "meggyógyulok". A műtét utáni CT vizsgálat eredménye rendben volt, ezért a feliratot mindjárt múlt időbe is tette. Ez ekkor még korai volt, a szövettan későbbi eredménye ugyanis azt mutatta, hogy tíz nyirokcsomóból ötben áttét végbélrák útja útja. Ne végbélrák útja Meg fog gyógyulni!

Te, saját magad. A nyirokcsomó áttétek nagy száma miatt a maximális adagra volt szükség: tizenkét alkalom, kéthetente.

Egy könyv a gyógyulás útjáról - hogyan éljük túl az első öt évet?

Majd az utolsó kezelés végétől számított két hónap múlva egy újabb CT vizsgálat, aminek a már nagyon várt jó eredménye lett: "Malignitás nem igazolható. Mivel gyakorlatilag nincs két egyforma tumor, meggyógyulni sem lehet mindegyikből ugyanúgy.

Ráadásul semmi nem garantálja a biztos gyógyulást. Növelhetjük viszont az esélyeinket, ha hallgatunk az orvosainkra, változtatunk a korábbi, esetleg nem megfelelő életmódunkon, és elkerüljük azokat, akik csak el akarnak nekünk adni valamit. Mária részletesen ismerteti azokat az életmódbeli változtatásokat, amelyeket ő maga vitt véghez.

Vastagbél: mi történik másfél méteren?

Kiadós séta a friss levegőn minden nap. Az étrend gyökeres átalakítása. Egy jól megszokott, rendszeres napirend kialakítása. Benned is ott van az élni akarás, és ez tovább visz abban, hogy megtervezd a jövődet, a gyógyulásod folyamatát.

Innentől kezdve végbélrák útja a szervezésen múlik, a saját életünk megszervezésén, ami kiterjed a kezelésekre, a megfelelő táplálkozásra, a kellő pihenésre, mozgásra és relaxációra. Ha nem sikerül változtatni az életviteleden, annak egyetlen oka van. Így tényleg bárkinek egyszerűen befogadható, hogy mit érdemes megtennünk a saját gyógyulásunk - és az egészségünk későbbi megtartása - érdekében. És nemcsak azoknak, akik a szerzőhöz hasonlóan vastagbélrákkal, illetve végbélrákkal küzdenek, vagy küzdöttek.

végbélrák útja

A kemoterápia többet árt, mint használ? Az interneten egyre többször kering az a hír, pozitív papillomavírus a kemoterápia többet árt, mint használ - olvashatjuk még a könyv előszavában. Valamit, valamiért. Élek és ez a legfontosabb! Soha, egyetlen pillanatra sem gondoltam arra, hogy visszautasítsam ezt a kezelési formát.

Elfogadtam végbélrák útja rombolást, hogy a szervezetem már nem úgy fog működni, mint a betegség előtt, de ami a lényeg, együtt tudok vele élni.

Ha árt is a sugár- és kemoterápia a jó sejteknek, de a gyógyulásunk végbélrák útja sok-sok évünk lesz még arra, hogy a szervezetünk regenerálódjon, visszaépítse azt. Kezelések nélkül viszont a daganatos sejtek nem pusztulnának el. Ha e nélkül is meg lehetne gyógyulni, akkor ott a nagy kérdés, hogy a tehetős embereknek miért nem sikerül?

Hogyan válasszunk kiegészítő kezelést? A könyv a kiegészítő kezelések kérdéskörével is részletesen foglalkozik.

végbélrák útja

Volt olyan étrend-kiegészítő, ami Máriának sem használt, sőt valószínűleg még rontotta is a műtét előtti kezelések hatékonyságát. Pedig a tanácsadók azt mondták, ha emelt adagban kil kurdu yumurtasi goruntusu, meggátolja a terjedést. Hát nem tette" - emlékszik vissza Mária.

végbélrák útja

Ezt követően már nem hallgatott másokra, csak az őt lelkileg is biztató kezelőorvosára, illetve azokra a korábbi rákbetegekre, akik maguk is papilloma nőknél intimitásban. Mária végül a Béres cseppet és a fermentált búzacsíra-kivonatot választotta, de talán még ennél is fontosabb, hogy egy jól átgondolt és informált döntést hozott.

A témával kapcsolatban Fülöp Bea orvosokat megszólaltató könyvében is sok hasznos gondolat olvasható: Életbe vágó válaszok: ahol a klinikai orvoslás és a kiegészítő terápiák találkoznak - a szerk.

Olvasói vélemények a könyvről végbélrák útja ellenére, hogy jelenleg nem tudok arról, hogy daganatos betegségem lenne, végbélrák útja lebilincselőek voltak sorai, hogy egyszerűen képtelen voltam letenni.

Új kezelés hosszabbíthatja meg az előrehaladott mellrákban szenvedők életét Ez a kutatás a legújabb fejezete annak a ben indult vizsgálatsorozatnak, amely során a kutatók a CtBP-t tanulmányozták. A kutatócsoport következő lépése a HIPP különböző származékainak vizsgálata a vastagbélrák kezelésében, illetve annak értékelése, hogy az eredmények alkalmazhatóak-e emlő- tüdő- petefészek- és prosztatarákban.

Az elmúlt évtizedben több ezer egészséggel kapcsolatos mű volt a kezemben, így nem mondhatom azt, hogy számomra teljesen ismeretlen információkat találtam könyvében. Mégis úgy gondolom, hogy mindenkinek tanulságos lenne elolvasni, egészségének megőrzése érdekében is.

Fantasztikus, hogy gyakorlati tanácsokat beteg közelivé tudott tenni.