Szemölcsök venerológiája


Kapcsolatfelvétel Bőrgyógyász szakorvos vagyok, a Pécsi Tudomány Egyetemen végeztem bőrgyógyászati szakképzésemet, Szegeden szakvizsgáztam.

Tudományos munkám publikációban jelent meg a Dermatológiai és Venerológiai Szemlében. Szakmai előadásokat tartottam és tartok a Magyar Dermatológiai Társulat rendezvényein és bőrgyógyászati továbbképző tanfolyamokon, poszter szekciókon is részt vettem, tagja vagyok a Magyar Szemölcsök venerológiája Társulatnak.

Tudományos háttér, páciensorientáltság, kíváncsiság, precizitás, analitikus szellem, szigorúság segít mindennap a betegek kezelésében, gyógyításában.

Bőrgyógyászat magánrendelés árak

Szakmai bemutatkozás Anyajegy és bőrrák szűrést, általános bőrgyógyászati, kozmetológiai, venerológiai, lymphoedema, lábszárfekély vizsgálatokat és kezeléseket végzek. Nagy jelentőséget tulajdonítok az anyajegy-szűréseknek dermatoszkópos vizsgálattal, tekintettel arra, hogy évek óta fennálló naevusok bármikor átalakulhatnak melanoma bőrrákká.

Polman Erzsébet biográfia Bőrgyógyász szakorvosi képzésemet a Pécsi Tudomány Egyetemen kezdtem el, majd Szegeden fejeztem be és ott szakvizsgáztam. Tudományos munkáim, publikációim a Dermatológiai és Venerológia Szemlében jelentek meg. A Magyar Dermatológiai Társulat tagjaként számos szakmai rendezvényen és bőrgyógyászati tanfolyamon vettem és veszek részt, mint előadó is.

A melanoma malignum szűrését végzem. Gyakorisága az utóbbi négy évtizedben világszerte jelentősen emelkedett és növekvő tendenciát mutat, nőtt a fiatalabb korosztály érintettsége is.

Emiatt fontos a korai felismerése, sebészeti eltávolítása és protokoll szerinti kezelése. Jóindulatú növedékek, fibromák, vírusos szemölcsök, időskori bőrelváltozások eltávolítását végzem.

Szakmai bemutatkozás

A haj a szépségnek, a harmóniának a tartozéka, meghatározza egyéniségünket, megjelenésünket ezért fontosnak tartom a hajbetegségek vizsgálatát és kezelését. Egyéb betegségek, melyeket vizsgálok szemölcsök venerológiája kezelek: acne, rosacea, perioralis- seborrhoeas dermatitis, körömgombák, vírusos, bakteriális betegségek. Általános bőrgyógyászként foglalkozom a krónikus sebek kezelésével, mely területen az intelligens kötszereket szakszerűen használom.

Elméleti ismereteket és gyakorlati tapasztalatot szereztem a lymphoedema szemölcsök venerológiája kezelésében, melyet alkalmazom nyirokmasszírozások felírására, illetve a kezelt beteg kontroll vizsgálatát végzem. LASER alkalmazásában elméleti és gyakorlati tanfolyamokon vettem részt, az ott szerzett ismereteket és tapasztalatot alkalmazom a betegek kezelésében. Krónikus bőrbetegségeket kezelek: ekcémák, atopiás dermatitis, csalánkiütések, allergiás bőrbetegségek, pikkelysömör.

Krónikus bőrbetegségek szemölcsök venerológiája tisztázására szövettani mintavételt végzek punch biopsziával.

dr. Asbóth Dorottya

A korábban elvégzett háziorvosi képzésem segít a bőrgyógyászat gyakorlásában, mert átfogó tekintetet ad a bőrtünetek és egyéb betegségek közötti összefüggésre, a beteg általános állapotára. Tudományos karrier Tudományos munkám publikációban jelent meg a Dermatológiai és Venerológiai Szemlében.

Szakmai előadásokat tartottam és tartok a Magyar Dermatológiai Társulat rendezvényein és bőrgyógyászati továbbképző tanfolyamokon, poszter szekciókon is részt vettem. Szakmai tagság.