Érzelmi paraziták


Jelenlegi hely

Munkácsi Katalin gyermekgyógyászt és méregtelenítési szakorvost kérdeztük arról, milyen betegségeknek adhatnak táptalajt negatív érzelmeink. Gyógyulj szívből!

vírusok gyógyszer

Munkácsi Katalin. A gombák számára például a cukorbeteg szervezet kiváló táptalaj, míg a légúti fertőzéseket okozó baktériumok hasnyálmirigyrák életvégi tünetei allergiától meggyengült nyálkahártyát kedvelik.

körömvirág és szemölcsök

Ez az állapot később még több — a veséhez köthető — negatív érzelmet szül, ami további kórokozók, gombák megtelepedését teszi lehetővé a testben.

Ha időben felismered és feloldod negatív érzelmeidet, megelőzheted a betegségedet is. De használhatod fordítva is a módszert: az adott betegségek alapján beazonosíthatod azt a lelki problémát, amely táptalaja a fizikális tüneteknek.

sok teniszcipő

Aggódás, töprengés és szeretethiány Ha folyamatos stressz alatt vagy, úgy érzed, hogy elveszett a biztonságérzet életedből, önbizalmad csorbult, akkor lelkiállapotod elsősorban immunrendszered vírusok elleni védekezőképességét gyengíti. Az érzelemhez tartozó szervek: A lép és a hasnyálmirigy illetve a gyomor sínyli meg leginkább ezeket az érzéseket.

De adódhatnak kötőszöveti, emésztési problémák is, illetve a petefészekkel kapcsolatos betegségek. Betegségei: Étvágyzavar, túlsúly, cukorbetegség, menstruációs gondok, ödéma.

paraziták kezelése csecsemőknél

Így gyógyulj: Fogadd el helyzetedet! Találd meg minden szituációban a jót, ne állj ellen a változásnak, érzelmi paraziták nyílj ki a világ felé. Érzelmi paraziták, pesszimizmus, sértődöttség Ha nem tudsz elengedni valakit vagy valamit az életedből, ha sértődött vagy, esetleg az intuíciódat fojtod el, vagy a spiritualitás területén borult fel az egyensúly a lelkedben, akkor az ezekből származó negatív beidegződések leginkább a baktériumokkal szembeni immunitásodat viselik meg.

Az érzelemhez tartozó szervek: Fő szervei a tüdő és a vastagbél.

papilloma vírus fertőzés

A bőr, a torok, a hörgők és a érzelmi paraziták is ide tartozik. Betegségei: Gyakori megfázás és torokgyulladás, allergia, asztma, bőrbetegségek, krónikus hasmenés és érzelmi paraziták. Így gyógyulj: Ne rágódj a múlton, ne emészd magad.

toxin c nehéz

Próbálj meg kapcsolatot teremteni a külvilággal és kommunikálj! Mondd el, ami bánt, add ki magadból az elfojtott szomorúságot.

Továbbiak Kórokozók  jelenléte a szervezetben Nem is gondolnánk, hogy mennyi nemkívánatos parazita használja testünket.

A cikk folytatását keresd a Wellness magazin tavaszi számában! Kapcsolódó cikkek.

  1. Személyiség Bizonyára mindenkinek van olyan ismerőse, akinek az érzelmeit valahogy hamisnak, aránytalanul hevesnek, vagy nem helyénvalónak érezzük.
  2. Papillomavírus shqip