Hashártyarákos séta, Hasi ascites petefészekrákban


hashártyarákos séta

Szekszárd Alkálisót és tömjént használtunk az édesapám béldaganatára. A végbelén volt egy cm-es daganat ami állandóan vérzett és gyakori hasmenése volt. Az orvosa szerint mindenképpen meg kell műteni mert később még hashártyarákos séta elterjedhet.

Megijedtünk és alkáli sót a kerek féreg bejut a testbe tönjén erős kúrát kezdtünk használni az önök javaslatára.

Nagyon jó eredmények születtek. Nem lett szükség műtétre mert a daganat olyan szépen összehúzódott. Az orvos azt mondta hogy jöjjön vissza egy hónap mulva kontrollra és akkor újra megvizsgálja majd most jók az eredményei. Szerintünk is jók az eredmények mert a vérzése a harmadik héttől hashártyarákos séta és a hasmenései is elmultak. Köszönjük Petra Nagyatád Köszönjük a sok segítséget amit nekünk nyújtottak.

A nagymamámnál 84 éves korában állapítottak meg tüdőrákot. Orvosi kezelést nem igen kaphatott mert idős és nem is volt túl jó állapotban. Az infúziót nem birta volna ki. Tömjén kapszulát kezdtünk vele etetni az önök javaslatára.

Napi 4 X 3 szemet. Az első héten az tűnt fel hogy nagyon jól kezdte érezni magát és szinte teljesen felfrissült. Megtelt energiával és szinte fáradhatatlan lett.

Közúti utazás: Írország vadon élő atlanti útja - Utazás - 2020

Eddig meg csak kókadozott. Eltelt egy hónap és elmentünk viszgálatra. A daganata azon is látszott hiszen 4 cm -es volt. Azt viszont megjegyezte hogy a nagymamám nagyon aktív lett. A röntgen után behivattak és azt mondták hogy valószínüleg rossz a felvétel mert nem látszik rajta a daganat, de ennyi idős korban nem akarják mégegyszer megröntgenezni, majd a jövő hónapban.

Szerintem nem volt rossz a röntgen, hanem egy szép gyógyulás képét láthattuk! Ezt bizonyítja a nagymamám állapota is.

Zalán Győr Én a zeolitot használtam a cukorbetegségemre. A reggeli mérésnél mindig 10 feletti értékeket mértem. Egy hónapig szedtem a zeolitot napi 3X4 szemet és a mérések jelentős javulást mutattak.

Egy hónappal később a reggeli mérések szerint az érték egyszer sem ment 7 fölé. Hashártyarákos séta a javulás. Javaslom másnak is ha a cukorbetegséget állapítottak meg nála, vagy attól fél. A zeolit nagyon szépen teszi a dolgát! Lászlóné Ibi Debrecen Nálunk is nagyon bevált az alkáli kura. A páromnál találtak a belén egy kisebb dagantot. Alkáli kurát kezdtünk használni és vártuk hogy jól működjön. Persze azért diétáztunk meg gyorsan egészséges ételeket kezdtünk fogyasztani hashártyarákos séta ne rontsunk tovább a helyzetünkön.

Két hónap mulva mentünk kontrollra és ct is volt. A ctn nem hashártyarákos séta az előzön még ott levő daganatot és nem találtak ujjat sem. Azt mondta hogy biztosan elnézték az előző ct-t. Ha igy is lenne akkor mitől volt a székletében vér?

Hasi ascites petefészekrákban

Nem nézték el hanem egyszerűen elmúlt a daganat. Köszönhetően az alkáli sónak! Gizella Kecskemét Mi a férjem májdaganatára alkalmaztuk a tömjént.

Először erős kúrát csináltunk majd emelt kúrára váltottunk.

13-dolog_-amit-a-mentalisan-eros-emberek-elkerulnek-Amy-Morin.pdf

Nagyon jók lettek az eredmények. A meglévő 6X5 cm-es daganat lecsökkent 4X2 cm-re és az apró szórások nagyrésze teljesen eltűnt.

A vérvizsgálatnál a májértékei már rendbe lettek. De ezt éreztük is mert a párom fáradtsága elmúlt és nagyon jól érzti magát. Természetesen vigyázunk és a májkimélő étrendet és életmódot követjük továbbra is és igyekszünk elkerülni hogy a szervezetünkbe bármilyen kárt okozó méreganyag kerüljön. Hashártyarákos séta Kiskunhalas Nálam a tömjén ás alkáli nagyon bevállt.

Prosztata daganatom van és az eddigi kezelések nem sok nyereséget hoztak a számomra.

A rák nem betegség, hanem egy átmeneti állapot (biologika, ujmedicina)

Az alkáli tömjénnel viszont nagyon jó lett. A psa is lement 4,2-re pedig 20 fölött volt.

Ascites petefészekrákban

Rozália zalaegerszeg A fiunknál ben leukémiát állapítottak meg. A hagyományos kezelések közül mindent megkapott hashártyarákos séta sajnos igazából nem jutottunk előrébb mert az eredményei tovább romlottak.

  1. Világ életébenegészséges,tevékeny,energikusasszony volt,ésazutolsó pillanatigélvezteaz életet.
  2. A szájüreg rossz leheletének okai

Már csak a transzplantációban reménykedtünk amikor megtaláltuk az oldalukat. Hosszas olvasgatás után meg ismerve a fiam betegségét a tömjén emelt kúra mellett döntöttünk. Két hónapig használtuk folyamatosan majd elmentünk egy alapos vizsgálatra. Az orvosa szerint nagyon sokat javult az állapota és ezt tükrözk az eredményei is. A változást mi is érzékeltük, mert a gyakori láz megszűnt nála és a fáradtsága is telejesen elmúlt. Hasonlókat a hagyományos kezelésnél nem vettünk észre sőt ott súlyosbodtak a tünetek.

Meg kell állapítanom hogy a tömjén nagyon jól működik. Végre van agy biztos lehetőség a hashártyarákos séta Varga Péterné Budapest XI.

hashártyarákos séta

A férjem vesedaganatát kezeltük a Tömjénnel. A legnagyobb dózist kapta a 24 szemeset. Nagyon örülünk. Ibolya Esztergom Köszönjük a sok törődés és a lehetőségeket. A páromat kezeltük az önök tömjén és alkáli összeállításával.

Neki béldaganatot találtak és már túl van a műtéten. A daganat vagy daganatok átszőtték a vastagbelet amikor felfedezték. Hashártyarákos séta orvos szerint a műtét elég kétséges mert nagy a terület és nem tudnak majd mindent kivenni.

Rátaláltam a weboldalukra és elolvastam a véleményeket is, majd rendeltünk és belevágtunk. Két hónapig használtuk az alkálit és a tömjén erős kúrát majd elmentünk újra az orvoshoz vizsgálatra. Hashártyarákos séta vizsgálat szerint a daganat visszahúzódott és műthető állapotban van.

Ennek nagyon örültünk hashártyarákos séta rögtön kértünk időpontot. Nos megvolt a műtét.

A kezelés hiánya végzetes. Ezért ha a daganat meglétére utaló jelek jelentkeznek, keresse fel orvosát. Előrejelzés és megelőzés Az előrejelzés az oktatás fejlettségétől és helyétől függ. Ha a műtétet a rák 3.

A párom jól van és a daganatot maradéktalanul kivették. Orvosi ügyeskedéssel sikerült úgy összevarni a beleit hogy az újra működőképes legyen. Mindenkinek köszönjük a sok segítséget amit ebben a nagy bajban nyújtottak nekünk és mindenkinek hasonló sikereket kívánunk.

Ibolya Imre Tapolca Édesapám kezdődő limfómáját kezeltük tömjénnel ami ennek hatására szépen vissza is húzódott.

Közúti utazás: Írország vadon élő atlanti útja - Utazás -

A kemó sajnos nála nem működött. Folytatjuk a kezelést amíg teljesen el nem múlik. Egyébként köszönjük a segítséget!

  • Hasi ascites petefészekrákban - Sarcoma
  • Gyomorrák herceptin
  • Nem hodgkin b típusú rák
  • Gyógyult rákbetegek tapasztalatai, gyógyult daganatos betegek írták

Hashártyarákos séta Timi Nagykanizsa Én melanomára használtam az Alkáli sót és a tömjént együtt. A hatásuk nagyon jó volt mert egy hónap alatt a kötőszövetben lévő csomók tizedükre ugrottak össze és a nyirokcsomóim is kisebbek lettek.

hashártyarákos séta

Nagyon boldog vagyok mert kaptam hashártyarákos séta esélyt ami láthatólag jó hatással van a betegségemre. Zsuzsa Kecskemét A páromnak májdaganatot diagnosztizáltak tavaly.