Ricinusolaj méregtelenítésre


ricinusolaj méregtelenítésre hpv impfung jungen kosten

Leírás Sokoldalúan felhasználható a hidegen sajtolt, extra szűz olaj Ricinus communis. Hajápolóként, bőrápolóként, szappanként és kozmetikum alapanyagként egyaránt. Fényes és finom tapintású hajat eredményez.

Tweet A Ricinus olaj hatását tekintve önmagában is a legegyszerűbb népgyógyászati szer, baktériumellenes hatása szinte egyedülálló, elsősorban magjának hashajtó olajáért termesztik. A ricinusolaj Indiából ered, ahol számos emésztőrendszeri problémára használják, mint például székrekedés vagy gyulladásos bélbetegség kezelésére. Alkalmazási területe igen széles. Mi mindenre használhatjuk?

Bőr, haj, köröm, szempilla erősítésére is használhatjuk. Gyakran alkalmazzák natúr kozmetikumokban vagy önmagában is a gyógyszerkönyvi tisztaságú ricinusolajat.

ricinusolaj méregtelenítésre giardien bei katzen téved

A ricinus a trópusi Afrikából származó, a Földközi-tenger mellékén meghonosodott gyógy- és dísznövény. A ricinusmagjából sajtolással készül a ricinusolaj, amiből a mérgező ricint forró vízzel történő ismételt felfőzéssel távolítják el.

A ricinusolaj sárgás, illetve sárgás ricinusolaj méregtelenítésre színű, sűrű folyadék, majdnem szagtalan. Hideg időben a ricinusolaj szinte fehér színű lesz, de melegítés hatására ismét aranysárga színű lesz.

A ricinusolaj nehezen szárad, zsíros olaj, gliceridek formájában tartalmazza a következő zsírsavakat: ricinolsav, olajsav, linolsav, palmitinsav és sztearinsav.

ricinusolaj méregtelenítésre kerek féregtabletták és giardia

A ricinusolaj önmagában, hígítás nélkül használható a bőrre, hajra, körmökre, szempillákra de előszeretettel alkalmazzák natúr kozmetikumokban, natúr szappanokban és hajápoló készítményekben. Tartalmaz: ricinusolaj Még senki ricinusolaj méregtelenítésre nyilvánított véleményt erről a termékről.

ricinusolaj méregtelenítésre papillómák a szemhéjak kezelésén

Kapcsolódó termékek.