Orvosi vírusok. A légúti vírusok terjedése levegőben és a sebészi maszkok hatékonysága


orvosi vírusok

A MOK vezetése elhatárolódik dr. Pócs Alfréd ortopéd sebész, harcos 5G elleni aktivista, valamint az "Orvosok a tisztánlátásért" Egyesület vezető tagja által a COVID pandémia kapcsán tett kijelentésektől, azok igen jelentős részét orvosi vírusok megalapozatlannak, félrevezetőnek és hamisnak bélyegezve.

orvosi vírusok

Hasonló módon elhatárolódnak a kamara tagjai közül dr. Tamasi József, kamaránkon kívül egyebek közt dr.

orvosi vírusok

Gődény György gyógyszerész által hirdetett összeesküvés-elméletektől, melyek a jelen koronavírus okozta járványveszélyt a média és különböző kormányok, illetve egyéb "háttérhatalmak" okozta hisztériának állítják be, tagadják a távolságtartás és a maszkviselés tudományosan sokszorosan megalapozott fontosságát helmintikus terápiás kezelés vírus terjedésének lassításában, valamint általános oltásellenes attitűdöt is közvetítenek.

Az, hogy Magyarország nemzetközi összehasonlításban is ilyen kevés emberáldozattal vészelte át a járvány első hullámát, az időben meghozott korlátozó intézkedéseknek és a magyar emberek akkor példás szabálykövető magatartásának volt köszönhető.

Az orvosi hivatással, az emberi élet védelmével ellentétes minden olyan törekvés és orvosi vírusok, amely az egyéni védekezés feleslegességét, haszonnélküliségét hangsúlyozza, és ezzel esélyt ad annak, hogy a második hullám nagyságrenddel több honfitársunk életét követelje - hangsúlyozzák.

orvosi vírusok

Mivel dr. Pócs Alfréd a orvosi vírusok cselekedeteket a MOK vezetésének és a Területi Szervezetek vezetőinek határozott állásfoglalása és kérései ellenére ismételten megvalósította, az ezirányú kapott felszólítás ellenére nyilatkozatai alatt neve orvosi vírusok a MOK Heves megyei elnökeként - azaz MOK tisztségviselőként, és nem magánemberként - jelent meg, ezzel idős honfitársaink és a járványügyi védekezésben dolgozó kollégáink életének veszélyeztetése mellett a MOK, mint köztestület hitelét aláásta, ezért ellene a MOK Elnöksége etikai bejelentést tesz - közölte a kamara.

orvosi vírusok

Címlapkép: Getty Images.