Lép méregtelenítés, A méregtelenítés technikái


Kacsó Kornélia a Hajdú Bihari Napló orvosszakértőjének megjelent cikke: A fenti cikket itt is elolvashatja: Több figyelmet a lépnek! Csak akkor hallunk róla, ha sérülés miatt el kell távolítani! Igazán, hogy mi a funkciója, miért van rá szükségünk, erről a köztudatban kevés az információ.

Méregtelenítés gyógynövényekkel: a bükki füvesember tanácsai

A lép kb. A mellkas bal oldala alatt helyezkedik el, közvetlenül a gyomor alatt.

A mai elférgesedett, elgombásodott ember - Dr. Földes László, Jakab István

Ő a nyirokrendszer legnagyobb méretű szerve. A nyugati orvoslás szerint a lép fő feladata a vér szűrése, tárolása és tisztítása.

lép méregtelenítés

Lebontja és eltávolítja az elhasználódott vörösvértesteket és a bennük lévő vasat újrahasznosítja, de hozzájárul az epe termeléséhez a máj számára. A lépben van a szervezet vész-vértartaléka. Kulcsszerepet játszik az immunrendszer működtetésében: lép méregtelenítés termel, amelyek semlegesítik, vagy elhárítják a mérgező baktériumokat és az egyéb külső behatolókat.

A méregtelenítés technikái Szerző: WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember A szervezetünk méregtelenítésére számtalan tippet találunk az interneten, reklámokban és különféle magazinokban, de legyünk körültekintőek, mielőtt bármelyik tisztítókúrát elkezdjük. Van közöttük valóban hasznos diétás tanács, de a drasztikus és szigorú étrendi megszorítások akár még veszélyesek is lehetnek számunkra. Ezek a fő méregtelenítő szerveink. Az anyagcsere-folyamatok révén átalakul és kiválasztódik a nem hasznosítható anyagok salakanyagok nagy része, amelyek nemcsak egy nap vagy hét alatt, hanem a széklet és vizelet révén minden nap folyamatosan ürülnek a szervezetünkből.

Az ember fizikai energiaszintjének egyik legmeghatározóbb tényezője az, hogy milyen állapotban van a lépe. Ha a lép gyenge, szinte mindig általános fáradékonyság lép fel.

lép méregtelenítés

Tehát ha a működése kívánnivalót hagy maga után, a szervezet fizikai, pszichikai és szellemi szinten energia lép méregtelenítés kezd szenvedni. A lép végzi a tápanyagkivonatok bejuttatását a vérbe, ugyancsak a lép feladata a test vérkeringésének szabályozása, lép méregtelenítés is ügyel, hogy a vér az érrendszerben maradjon.

Gyógynövény keresőGyógynövények Gyógynövények betegségekre rovatunkban kétféleképpen kereshetnek: ha szeretnék megtudni, hogy egy-egy betegségre milyen gyógynövények ajánlottak, vagy ha egy gyógynövényről szeretnék megtudni, hogy mire jó.

lép méregtelenítés A lép energiája segít a belső szerveknek, megtartja őket a helyükön, így a lép működési zavarai szervsüllyedésre adnak okot. Sok esetben ugyancsak a lép zavarára vezethető vissza a vérzések egy némely típusai, de krónikus hasmenés és az általános fáradékonyság is.

A lép működési zavarai az érzelmek terén negatív megnyilvánulásokban, csalódottság hangoztatásában, nyafogásban, más emberekbe való csimpaszkodásban válnak láthatóvá.

Milyen betegség gyógymódjára kíváncsi?

Amennyiben alacsony az energiája, károsan hat a szellemi erőnkre és rossz koncentrálóképességet, rágódásra való hajlamot, aggodalmaskodást és döntési képtelenséget idéz elő. Mivel tudjuk megvédeni, erősíteni, egyensúlyban tartani ezt a kicsi, de nagyon fontos szervünket?

Ilyenek pl.

  1. Féregemberek ötletei
  2. A méregtelenítés technikái
  3. Higany 3.
  4. Mi okozza a ductalis papillómát
  5. Paraziták tisztítása stepanovával
  6. Típusú megelőző intézkedések
  7. WhatsApp A méregtelenítésről megoszlik az orvosok véleménye, hiszen míg többek között dr.

Miktől óvakodjunk? Szerző: Dr. Kacsó Kornélia.

lép méregtelenítés