Féreghajtó szuszpenzió. Féreghajtó kutyáknak


Az állatgyógyászati készítményt gyermekek elől gondosan el kell zárni!

féreghajtó szuszpenzió szemölcsök venerológiája

Ez az állatgyógyászati készítmény különleges tárolást nem igényel. Felbontás után 25°C alatt tárolandó. Csak a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni.

féreghajtó szuszpenzió pikkelyes papilloma töredékei

Lejárati idő: 5 év. A közvetlen csomagolás első felbontása után felhasználható: 12 hétig A pirantel és a féreghajtó szuszpenzió féregellenes hatása csökkenhet, ha a két hatóanyagot egyszerre alkalmazzák.

féreghajtó szuszpenzió hogy néz ki a széklet a fejhallgatóval

A kezelt állatokra vonatkozó különleges óvintézkedések A parazita rezisztencia bármely féregtelenítő hatóanyag-csoporttal szemben kialakulhat, ha túl gyakran használják. Ezen állatgyógyászati termék ártalmatlansága nem igazolt 2 hétnél fiatalabb kölykök és 0,6 kg-nál kisebb testtömeg esetén.

féreghajtó szuszpenzió férgek elleni gyógyszerek megelőzésre

Az állatok kezelését végző személyre vonatkozó különleges óvintézkedések Az állat környezetét féreghajtó szuszpenzió takarítsuk és fertőtlenítsük, majd alaposan mossunk kezet. Kerüljük ,ezen állatgyógyászati termék közvetlenül a bőrre vagy a szembe kerüljön.

Véletlen ráfröccsenés esetén a területet tiszta folyóvízzel le kell mosni. A Drontal Puppy szuszpenzió 5-szörös túladagolását növendék kutyák és kölykök tünetmentesen elviseltek.

Gyuri bácsi az ízületi bántalmakról beszél